Детайли

Фактор – ТС ЕООД

Дейност: Доставя и монтира професионално звуково, светлинно и други  видове  оборудване за : кина,  театри,  концертни зали, спортно-развлекателни комплекси, търговски центрове,  радио и TV институции, както и домашни  звукови  системи и др.

KM IT SERVICES LTD, една от водещите IT компании, наскоро разшири своето портфолио от успешни партньорства, като се съюзи с престижен доставчик на професионално звуково, светлинно и други видове оборудване. Това партньорство е свидетелство за ангажимента на KM IT SERVICES LTD към предоставянето на иновативни и персонализирани IT решения.

Изграждане на Цялостна Система и Виртуална Мрежа

KM IT SERVICES LTD пое амбициозната задача за изграждането на цялостна система и виртуална мрежа за физическите магазини на компанията, които работят с Microinvest Склад Pro. Това включва интеграция на мрежовата инфраструктура, което позволява безпроблемно управление на складовите операции и оптимизация на бизнес процесите в множество търговски точки.

Разработка на Специализирани Модули за Microinvest Склад Pro

Сред основните успехи на това сътрудничество е разработката на специализирани модули за Microinvest Склад Pro от KM IT SERVICES LTD. Тези модули бяха създадени, за да разширят функционалността на складовия софтуер, предоставяйки допълнителни справки и експортни възможности, необходими за електронния магазин на компанията. Този подход улеснява управлението на продажбите и складовите наличности, увеличавайки ефективността и точността на бизнес операциите.

Персонализирани IT Решения за Уникални Бизнес Изисквания

KM IT SERVICES LTD показа своята способност да предоставя персонализирани IT решения, които отговарят на специфичните нужди на своите клиенти. Разработването на тези специализирани модули е пример за ангажимента на компанията към иновациите и стремежа към изключително клиентско обслужване.

Заключение

Това партньорство между KM IT SERVICES LTD и водещия доставчик на професионално звуково и светлинно оборудване е ярък пример за начина, по който технологичните иновации и персонализирани IT решения могат да трансформират управлението на бизнеса. KM IT SERVICES LTD продължава да бъде в авангарда на предоставянето на интелигентни и ефективни IT решения, които подпомагат растежа и успеха на своите клиенти.

Ние използваме бисквитки, за да подобрим вашето изживяване на нашия уебсайт. Разглеждайки този уебсайт, вие се съгласявате с използването на бисквитки от наша страна. Политика за защита на личните данни
Приемам