Детайли

АГРОНИКА – Каров и Сие ООД

Дейност: Селскостопански машини, работни органи и инструменти

Разработка и продажба на машини за почвообработка. 

Като основен партньор на BELLOTA предлагаме всички видове работни органи за селскостопански машини, в това число култиватори, продълбочители, разрохвачи, дискови брани, плугове и сеялки, ръчните инструменти на Belota, като ножици, вили, лопати, триони, пръскачки.

Партньорство за Технологичен Успех

В динамичния свят на информационните технологии, успешните партньорства често са ключът към ефективни и иновативни решения. KM IT SERVICES LTD, водеща компания в сферата на IT услугите, с гордост обявява своето партньорство с АГРОНИКА – Каров и Сие ООД. Това партньорство подчертава ангажимента на KM IT SERVICES LTD към предоставянето на качествена поддръжка и развитието на технологични решения в бизнес средата.

Поддръжка на Сървъри и Бази Данни

KM IT SERVICES LTD е предприела отговорността за поддръжката на сървърите и базите данни на АГРОНИКА – Каров и Сие ООД. С опита и експертизата, натрупани през годините, KM IT SERVICES LTD осигурява стабилност, сигурност и оптимизация на сървърните системи. Тази услуга е от съществено значение за непрекъснатата и безпроблемна работа на бизнеса на АГРОНИКА.

Специализирана Поддръжка на Microinvest Склад Про

Особен акцент в този съвместен проект е поддръжката на складовия софтуер Microinvest Склад Про, който е сред водещите решения за управление на складови процеси в България. KM IT SERVICES LTD предоставя специализирана техническа поддръжка, гарантирайки ефикасността и надеждността на софтуера. Експертите на KM IT SERVICES LTD се занимават с актуализация, настройка и трабълшутинг, осигурявайки, че складовият софтуер работи оптимално и отговаря на нуждите на АГРОНИКА.

Поддръжка на Разширенията на Складовия Софтуер

KM IT SERVICES LTD също така осигурява поддръжка на всички прилежащи разширения към Microinvest Склад Про. Това включва интеграция на различни модули, които улесняват автоматизацията на складовите операции и предоставят по-широки аналитични възможности. Целта е да се осигури пълна функционалност и максимална ефективност на системата, което е от ключово значение за управлението на складовите процеси в АГРОНИКА.

Заключение

Партньорството между KM IT SERVICES LTD и АГРОНИКА – Каров и Сие ООД подчертава ангажимента на KM IT SERVICES LTD към предоставянето на висококачествени IT услуги и поддръжка. С този проект, KM IT SERVICES LTD демонстрира своята способност да предоставя персонализирани решения, които отговарят на специфичните нужди и изисквания на своите клиенти, докато укрепва своето положение като водеща IT компания в региона.

 

 

Ние използваме бисквитки, за да подобрим вашето изживяване на нашия уебсайт. Разглеждайки този уебсайт, вие се съгласявате с използването на бисквитки от наша страна. Политика за защита на личните данни
Приемам