Детайли

МЕГА ДИВАЙС ЕООД

Дейност: Водеща компания  специализирана в продажбата на аксесоари за мобилни устройства. 

KM IT SERVICES LTD, една от водещите IT компании, се гордее със своето партньорство с престижна компания, специализирана в продажбата на аксесоари за мобилни устройства. Това партньорство подчертава ангажимента на KM IT SERVICES LTD към предоставянето на висококачествени IT решения и услуги, които съответстват на нуждите на бързо развиващ се бизнес сектор.

Цялостна Поддръжка на IT Инфраструктурата

KM IT SERVICES LTD предоставя цялостна поддръжка на IT инфраструктурата на компанията, която включва сървъри, бази данни, камери, мрежи и виртуални частни мрежи. Това осигурява непрекъсната и безпроблемна работа на технологичните системи, които са от съществено значение за бизнес операциите на компанията в Бургас, Пловдив и София.

Поддръжка на Складов и Счетоводен Софтуер

Освен това, KM IT SERVICES LTD предоставя специализирана поддръжка на складов и счетоводен софтуер на Microinvest. Тази услуга включва актуализации, настройки, трабълшутинг и персонализация, което позволява на компанията да поддържа ефикасно управление на своите складови и финансови операции.

Разработка на Модули за Микроинвест

KM IT SERVICES LTD разработва специализирани модули, които разширяват функционалността на приложенията на Microinvest. Тези модули са създадени, за да удовлетворят конкретните нужди на компанията и да улеснят интеграцията и автоматизацията на различни бизнес процеси.

Модули за Обмен на Данни

Една от най-значимите инициативи в рамките на това партньорство е разработката на модули за обмен на данни между електронния магазин на компанията и складовия софтуер. Това осигурява синхронизация на данни в реално време, което е от критично значение за ефективното управление на онлайн продажбите и складовите наличности.

Заключение

Партньорството между KM IT SERVICES LTD и водещата компания в сферата на продажбите на аксесоари за мобилни устройства е пример за успешното съчетаване на бизнес нужди и технологични решения. KM IT SERVICES LTD продължава да бъде в авангарда на иновациите, предоставяйки персонализирани и ефективни IT решения, които помагат на своите клиенти да достигнат нови върхове в своя бизнес.

 

 

Ние използваме бисквитки, за да подобрим вашето изживяване на нашия уебсайт. Разглеждайки този уебсайт, вие се съгласявате с използването на бисквитки от наша страна. Политика за защита на личните данни
Приемам